Les Pourettes

Rust, ruimte en genieten

De Caravans

 

De caravans op Les Pourettes zijn allemaal gestript en opnieuw ingericht zo hebben ze allemaal een eigen karakter en sfeer.

Alle caravans hebben een goed bed, bedden zijn voor u opgemaakt, een kookgelegenheid, potten en pannen, handoeken, theedoeken, een zitje, een eettafel en een overdekt terrasje.

Het Boothuis en De Boedha bestaan uit 2 caravans die als 1 verhuurd worden maar mocht u met zijn tweeen zijn dan betaald u minder en garandeer ik u dat de andere caravan niet verhuurd wordt.De Boedha 

 

De Boedha bestaat uit 2 caravans die als één verhuurd worden in totaal 5 slaapplaatsen 2x2 persoonsbed en 1x1 persoonsbed. Voor 2 personen euro 35 per nacht, voor meer personen euro 45 per nacht.


 


Het Boothuis

Het Boothuis bestaat ook uit 2 caravans die samen verhuurd worden in totaal 5 slaapplatsen 1x1 persoon en 2x2 persoonsbed. Voor 2 personen euro 35 per nacht, voor meer personen euro 45 per nacht.La Carpe 

La Carpe een 4 persoonscaravan in de stijl van een vissershut, ook deze caravan beschikt over een terras en een kookgelegenheid, koffiezetter e.d.. Een eettafel en zitje buiten, een tweepersoons bed en een stapelbed. Natuurlijk zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en zijn er hand en theedoeken. De Carpe kost 40 euro per nacht .